Møt Ana Gonçalves

Frem til årsskiftet skal Madli dele fotoarkivarstillingen med Ana Gonçalves.

Ana Gonçalves er utdannet innen kunst, museologi og pedagogikk. Av praksis innen kunst- og kulturfeltet kan det nevnes at hun har jobbet som kunst- og fotolærer i Portugal mellom 2004 og 2012. Hun jobbet også i Nasjonal plan for arkeologisk arbeid/Restaureringsprogram for historiske landsbyer i Portugal med utgraving, tegning og etterarbeid.

I 2013 flyttet hun til Norge og begynte å jobbe på Haugesund Billedgalleri. Der jobbet hun med fotografering av utstillinger og kunstverk, redigering av fotografier, utstillingsprosjekter og oppdatering av nettsiden. I 2014 hun jobbet som Aspirant via Norsk Kulturråds ordning på Haugalandmuseene og Haugesund Billedgalleri med prosjektet «Significance» – nye perspektiver på samlingsforvaltningen, og registrering i PRIMUS.

Ana har jobbet siden 2015 som registrator og gjenstandsfotograf på Haugalandmuseene. Hun har tidligere vært engasjert deltid som fotoarkivar for museene i Rogaland, og arbeider høsten 2017 20% i denne stillingen, ved siden av arbeidet for Haugalandmuseene.
Ana er medlem i IFF (Institusjonsfotografenes forening).

Madli går ned i 80% stilling, og Ana fyller de resterende 20% av stillingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s