Arbeid for museene

For Norsk oljemuseum har fotoarkivaren katalogisert bilder knyttet til deres undervannsfotodokumentasjon. Bildene har tidligere blitt digitalisert, og har nå blitt søkbare i Primus. For Haugalandmuseene har fotoarkivaren fortsatt arbeidet med digitalisering og katalogisering av bilder fra industrifotografen Tor Brekke. Arbeidet har resultert i en artikkel om bildene på hjemmesida til Fotonettverk Rogaland. På starten av året dro Målfrid Grimstvedt og fotoarkivaren på besøk til en sauebonde for å samle inn bilder til Jærmuseets prosjekt om sauen, bonden, hunden og heiadrifta. Bildene ble deretter katalogisert i Primus. Fotoarkivaren er snart ferdig med et annet katalogiserings- og ompakkingsprosjekt for Jærmuseet. Det dreier seg om arkivet etter pressefotografen Karton Håland og eldre bilder fra Lima i Gjesdal kommune.


Foto: Ukjent. En mann betjener miniubåten «Check Mate». Tilhører Norsk oljemuseum, NOMF-02782.376.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s